top of page

Asiakaspalaute

Lataa :
 
> Elina Toimela CV
 
> Esite
Tutustu :

> Ympäristö

 

> Turvallisuus

 

> Projektit

> Puhuja

Julia Kan, Arom-dekor Kemi Oy

Logistic Manager

**Environmental, Quality and Occupational Health and Safety management system certificates /2020

"We were very glad to work with Elina on this project. She showed a great professionalism and knowledge of ISO standards. In my opinion, everything went as well as it could be. We thank her very much for assistance, support and big impact in the final result. It was really easy and productive to work with her. We hope to cooperate with her in the future too."

Erkki Huttula, Kemijoki Oy

Ympäristöpäällikkö

"Elina on toiminut ympäristöasiantuntijanamme jo monta vuotta. Kaikki ympäristöjärjestelmään liittyvät kehitystyöt hän on hoitanut asiantuntevasti ja aikataulussa, ja samalla kouluttanut henkilökuntaamme. Vesivoima- ja energiatoimialan tuntemus on erittäin tärkeää ympäristöasioiden kehittämisessä, siksikin Elinan työ on ollut hedelmällistä.

 

Olen suositellut ja suosittelen edelleen lämpimästi Funktionellin palveluksia muillekin yrityksille!"

Harri Patjas, Mitta Oy Ympäristö

Ympäristöpäällikkö

"Yhteistyössä Funktionellin kanssa saavuttamamme ympäristösertifikaatti on tuonut merkittävää lisäarvoa tuottamillemme palveluille. Funtionellilta saamamme palvelu oli sujuvaa ja määrätietoista, lähestymistapa asioiden ratkaisemiseen oli käytännönläheinen.

 

Valitsimme Funktionellin aiempien hyvien yhteistyö-kokemustemme perusteella. Yhteistyömme Elinan kanssa jatkuu myös tulevina vuosina."

Eija Häkämies

Palveluvastaava, Kouvola

"Olin Elinan työturvallisuuskorttikoulutuksessa. Erittäin ammattitaitoinen ja iloinen kouluttaja, joka johdatti aiheesta toiseen esimerkkien ja tehtävien avulla. Hyvät materiaalit ja keskusteleva ote asioihin, kuitenkin pitäen ohjat hyppysissä. Suosittelen lämpimästi! Rautainen ammattilainen."

Mikko Mattila, Myllykoski Paper Oy

Turvallisuuspäällikkö (nyt eläkeläinen)

"Elina oli hyvä ympäristöinsinööri! Työtä oli paperitehtaalla paljon, mm. ympäristöjärjestelmä päivitettiin ja tehtaan johto ja henkilöstö koulutettiin.

 

Kokonaisuus onnistui hyvin, vaikka prosessista esiin nousseet akuutit häiriöt välillä häiritsivätkin. Ongelmien hoito jätevesilaitoksen prosessissa tai häiriöt tehtaalla vaativat hetkittäin irtiottokykyä ja pitkäjänteisyyttä, mutta niistäkin Elina selviytyi hyvin. Piti vain sopeutua tilanteeseen ja olla pelisilmää.


Eri henkilöstöryhmistä koottu Ympäristötoimikunta toimi säännöllisesti vuosikausia toimintasuunnitelmien mukaisesti toteuttaen johdon ja toimikunnan asettamia tavoitteita. Elina oli toimikunnan asiantuntija ja sihteeri, ja pani tavoitteet täytäntöön.  

Elina oli työssään sitkeä ja laittoi itsensä peliin, se oli hienoa ja arvostettavaa!"

bottom of page