top of page
Terveyshaittojen ennaltaehkäisy

 

Jotta ihminen voisi hyvin, täytyy hänen saada elimistöönsä joka päivä tiettyjä ravintoaineita; vitamiineja, hivenaineita, antioksidantteja ja rasvoja. Jos päivittäinen ruokavalio ei näitä sisällä riittävästi, on vääjäämättä edessä ongelmia terveyden kanssa vuosien tai vuosikymmenien päästä. Jatkuva pienikin puutostila kumuloituu vähitellen, ja sairaus puhkeaa kun puutostila on riittävän suuri ja tulehdustekijät otollisesti paikalla.
 

Terveyshaittoja voi ennaltaehkäistä syömällä joka päivä vähintään 500 g kasviksia, mieluiten luomukasviksia ja mahdollisimman vähän kypsennettynä, sekä rasvaista kalaa n. 150g ja paljon muita terveellisiä pehmeitä rasvoja. Kasvisten joukkoon tulee aina lisätä suomalaisia erittäin terveellisiä marjoja raakoina. D-vitamiinia ei valitettavasti saa ruoasta, joten se on otettava purkista, mahdollisimman luonnollisessa muodossa tietenkin. Silloin elimistö imeyttää sen oikealla tavalla.
 

Jos tuntuu vaikealta sisällyttää paljon kasviksia, vihanneksia ja marjoja jokapäiväiseen ruokavalioonsa, on lisäravinteet näppärä lisä terveellisen ruokavalion tukijana. Itse olen käyttänyt vuodesta 2008 lähtien päivittäin lisäravinteita, mutta vain luonnollisessa muodossaan, imeytyvänä, tehokkaana ja puhtaana valmisteena. Nämä asiat pitää tietää tuotteesta etukäteen.
 

Suomalainen Arctic Nutrition Oy tarjoaa suomalaisten yliopistojen tutkimusten pohjalta kehitettyjä erittäin laadukkaita, lisäaineettomia ja turvallisia luonnon tuotteita, villiravintoa, joilla terveyttä voi ylläpitää helposti oikeanlaisen ruokavalion tukena. Valmistusmenetelmänä käytetään patentoitua kylmätekniikkaa, mikä takaa tuotteiden tehokkuuden.  Pääraaka-aineina käytetään suomalaisia puhtaita luonnon marjoja. Kysy lisää, esittelen tuotteiden tuomia terveysvaikutuksia mielelläni omien ja asiakkaitteni kokemusten perusteella.

Ruoka olkoon lääkkeenne
- Hippocrates
bottom of page